Exclusieve badmeubels en waskommen

Service

Garantie

We hopen dat je volop zult genieten van je nieuwe Forest & Falls badkamer. Daarom bieden we een kwaliteitsgarantie van twee jaar op alle producten. Deze garantie geldt voor alle fabricage-, materiaal- en constructiegebreken die ontstaan bij normaal gebruik van het product. Normale slijtage en schade of gebreken die worden veroorzaakt door onzorgvuldig gebruik, verkeerd gebruik en gebrekkig onderhoud worden niet door de garantie gedekt.

Levering

Zodra we je bestelling en je betaling hebben ontvangen, pakken we je bestelling zorgvuldig in en versturen hem via DHL. Je kunt de status van de verzending volgen via Track & Trace van DHL.

De vervoerder levert de bestelling af bij je voordeur. Woon je in een appartement, flat of bovenwoning? Dan wordt je bestelling aan de centrale toegang op de begane grond afgeleverd.

Wil je de producten na ontvangst even goed controleren? Wij gaan er heel voorzichtig mee om maar mocht er toch schade zijn ontstaan, meld dit dan binnen 48 uur na ontvangst van je bestelling. Stuur een mail naar info@forest-falls.nl. Het is fijn als je een foto meestuurt, zodat we de schade kunnen beoordelen.

Retourneren

Natuurlijk zien wij het liefste dat de bestelling in volle tevredenheid wordt ontvangen. Maar er zijn gevallen waarin u niet ontvangen heeft wat u verwacht had, of er is iets misgegaan met uw bestelling.
Wij zullen altijd trachten in overleg eerst een vervangend product te leveren. Als consument heeft u daarnaast het recht om uw product te retourneren binnen de wettelijke termijn van 14 dagen. Bent u van plan het product te retourneren, ga dan extra zorgvuldig met de verpakking en het artikel om. U heeft dezelfde rechten als u een van onze producten in een andere maat bestelt. Maatwerkproducten die op uw verzoek specificaties bevatten zijn uitgesloten van het zogenaamde herroepingsrecht. Eventuele verzendkosten voor het retourneren van het product zijn voor eigen rekening. Neem contact op als u vragen heeft over deze procedure.

Direct kopen

Wil je de collectie van Forest & Falls eerst van dichtbij bekijken? De meeste producten zijn beschikbaar via Loods 5 in Zaandam, Sliedrecht en Duiven (bij Arnhem). Wil je een specifieke kleur of maat zien, check dan van tevoren de dagvoorraad bij Loods 5. De contactgegevens vind je onder ‘Stores’.

Niet tevreden?

Ben je niet tevreden of een product of heb je een klacht? Laat het ons alsjeblieft weten via info@forest-falls.nl. Wij nemen je klacht dan zo snel mogelijk in behandeling. Stuur, indien van toepassing, een foto mee zodat we je klacht zo snel mogelijk in behandeling kunnen nemen.
Akkoord

Deze website plaatst cookies om je zoekvoorkeuren op deze website op te slaan en daarmee je gebruikerservaring te verbeteren. Daarnaast plaatsen we cookies die het mogelijk maken content te delen via social media en voor het meten van bezoekersstatistieken. Door deze melding weg te klikken of gebruik te blijven maken van deze site stem je hiermee in.