Exclusieve badmeubels en waskommen
Shop

Veelgestelde vragen

Heb je vragen? Bekijk hieronder de meest gestelde vragen. Staat je vraag er niet tussen? Neem dan contact met ons op!

Waskommen & Clickwaste
Badmeubelen
Garantie & Levering

HOE BEVESTIG IK DE WASKOM EN CLICKWASTE?

Onze waskommen zijn eenvoudig te monteren met enkel onze clickwaste afvoerplug.
Kijk hier voor de handleiding.

HOE MOET IK MIJN WASKOM EN CLICKWASTE REINIGEN?

Onze gehard glazen waskommen en clickwaste afvoerpluggen zijn gemakkelijk in onderhoud. Wij raden aan geen zure-, schurende- of oplosmiddel houdende schoonmaakmiddelen te gebruiken en deze na het reinigen te drogen met een zachte droge doek. We adviseren de waskom en clickwaste alleen te poetsen met een vochtige doek. Gebruik eventueel een glasreiniger voor een grotere schoonmaakbeurt.

Voor de waskom, maar met name voor de clickwaste geldt:
* Gebruik geen agressieve en zuurhoudende reinigingsmiddelen.
* Spoel tandpasta na gebruik direct weg.

HOE MOET IK MIJN WASKOM ONDERHOUDEN?

De gehard glazen waskommen hebben geen extra behandeling nodig. Kijk uit met het gebruik van scherpe voorwerpen in de waskom. Om krassen en beschadigingen te voorkomen.

WELKE MAAT SIFON PAST OP DE CLICKWASTE?

Onze clickwaste afvoerpluggen kunnen aangesloten worden op iedere sifon met de maat 11⁄4 ofwel 5/4. Indien deze in het zicht komt te hangen is een designsifon het mooiste uiteraard. Als deze niet in het zicht hangt dan volstaat een standaard sifon van de bouwmarkt of installateur.

Akkoord

Deze website plaatst cookies om je zoekvoorkeuren op deze website op te slaan en daarmee je gebruikerservaring te verbeteren. Daarnaast plaatsen we cookies die het mogelijk maken content te delen via social media en voor het meten van bezoekersstatistieken. Door deze melding weg te klikken of gebruik te blijven maken van deze site stem je hiermee in.