Exclusieve badmeubels en waskommen

Veelgestelde vragen

Heeft u vragen? Bekijk hieronder de meest gestelde vragen. Staat uw vraag er niet tussen? Neem dan contact met ons op!

Hoe moet ik mijn badmeubel onderhouden?

Het met olie behandelde meubel kan zonder problemen nat worden, maar voorkom dat het voortdurend in een vochtige toestand gehouden wordt. Daarom raden wij aan het meubel te plaatsen in een goed geventileerde ruimte en na gebruik het meubel, indien nodig, na te drogen met een droge doek. Indien er een voorwerp op het meubel wordt geplaatst op een natte ondergrond is het ontstaan van kringen mogelijk. Droog het meubel daarom goed na.

De olie, waarmee Forest & Falls het badmeubel al behandeld heeft, kan makkelijk gebruikt worden voor onderhoud en het bijwerken van lokale krassen of kleine beschadigingen. Met deze olie ontstaan er geen overlappingen of aanzetten. Je kan dus makkelijk zelf het meubel onderhouden, zonder dat er vegen of aanzetten zichtbaar zijn.

Hoe moet ik mijn badmeubel reinigen?

De olie maakt het meubel resistent tegen indringen en insijpelen van vocht, en ook de chemische bestendigheid verbetert, zodat schoonmaken geen probleem mag zijn. Wij raden aan geen zure-, schurende- of oplosmiddel houdende schoonmaakmiddelen te gebruiken en het meubel na het reinigen te drogen met een zachte droge doek.

Hoe is het badmeubel door Forest & Falls gelakt, of behandeld?

Forest & Falls voorziet de badmeubelen van een olie op kleur. Dit is een oliesoort die een moleculaire verbinding aangaat met de houtvezels. Door deze behandeling behoudt het hout de natuurlijke uitstraling, maar wel met een zeer duurzame bescherming, bestand tegen vocht.

Waar kan ik een meubel bestellen?

Meubels zijn te bestellen via alle verkooplocaties.

Hoe moet ik mijn waskom onderhouden?

De gehard glazen waskommen hebben geen extra behandeling nodig. Kijk uit met het gebruik van scherpe voorwerpen in de waskom. Om krassen en beschadigingen te voorkomen.

Hoe moet ik mijn waskom reinigen?

Wij raden aan geen zure-, schurende- of oplosmiddel houdende schoonmaakmiddelen te gebruiken en deze na het reinigen te drogen met een zachte droge doek.

Hoe moet ik een hangend meubel bevestigen aan de muur?

Wij adviseren het meubel te bevestigen aan een steenachtige muur. Forest & Falls levert bij de badmeubels standaard een ijzeren montagerail mee. Monteer eerst de montagerail met schroeven aan de muur en hang hier vervolgens het badmeubel aan.

Je hebt de mogelijkheid het badmeubel vervolgens waterpas te stellen middels het aan- of losdraaien van de ophangpunten aan de binnenzijde van het badmeubel.

Welke garantie heb ik op de waskommen en badmeubelen?

We bieden een kwaliteitsgarantie van twee jaar op alle producten. Deze garantie geldt voor alle fabricage-, materiaal- en constructiegebreken die ontstaan bij normaal gebruik van het product. Normale slijtage en schade of gebreken die worden veroorzaakt door onzorgvuldig gebruik, verkeerd gebruik en gebrekkig onderhoud worden niet door de garantie gedekt.

Retourneren van bestellingen

Bekijk voor het retourneren van bestellingen de voorwaarden van uw leverancier.
Garantie & Levering

Akkoord

Deze website plaatst cookies om je zoekvoorkeuren op deze website op te slaan en daarmee je gebruikerservaring te verbeteren. Daarnaast plaatsen we cookies die het mogelijk maken content te delen via social media en voor het meten van bezoekersstatistieken. Door deze melding weg te klikken of gebruik te blijven maken van deze site stem je hiermee in.